100 TINERI MANAGERI DE TOP 2022: Roxana Dan, fondator Lisa&Co: La mine motivaţia vine pur şi simplu muncind

Postat la 26 decembrie 2022 1196 afişări

Roxana Dan, fondator Lisa & Co. - 100 TINERI MANAGERI DE TOP 2022

Cifră de afaceri (2021): 960.000 euro

Număr de angajaţi: 4


CARTE DE VIZITĂ

• De profesie arhitect, Roxana Dan a decis să îşi folosească inspiraţia şi creativitatea în antreprenoriat. Nu a mizat însă de la început pe arhitectură, ci a ales să înceapă de la zero o afacere cu bijuterii pe placul său. După patru ani de activitate, Lisa&Co. se îndreaptă spre afaceri de 1 milion de euro şi îi permite Roxanei Dan şi luxul de a face arhitectură doar din pasiune (prin afacerea Studium on Space);

• În ceea ce priveşte planurile de viitor, cu Lisa&Co. îşi doreşte expansiunea la nivel internaţional, iar cu biroul de arhitectură, să finalizeze cu succes ansamblul de case proiectat în nordul Bucureştiului (Edenholz.ro);

• În perioada 2010-2017 a studiat arhitectură, urbanism şi design interior – a început studiile la Universitatea Ion Mincu din Bucureşti, iar pe parcursul anilor de studenţie a fost plecată cu burse la Universitatea Tehnică din Stuttgart, la Universitatea Tehnică din Berlin şi la Tsinghua University în Beijing.

• Pe perioada studiilor s-a implicat în multe proiecte cu scop umanitar, a fost chiar o perioadă plecată în Sri Lanka unde s-a implicat în procesul de proiectare al unei şcoli.

• După finalizarea studiilor, a început stagiatura în biroul lui Atilla Kim, iar în 2019 a lansat brandul de bijuterii Lisa&Co. şi a decis că e momentul să îşi înfiinţeze propriul birou de arhitectură.


Încerc să fiu rezonabilă mereu, dar adevărul este că sunt o persoană perfecţionistă, foarte pretenţioasă şi probabil acesta este motivul pentru care de fiecare dată când închid un proiect îmi spun «e foarte bine! dar se putea şi mai bine!»

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.