100 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS. Lavinia Ivas, Country Manager, Parfumerie Douglas: Am un spirit antreprenorial, prin urmare îmi place să am libertate de acţiune, să pot dezvolta idei şi planuri noi împreună cu echipa mea

Postat la 30 decembrie 2022 269 afişări

Cifră de afaceri (2020): 156 mil. lei

Profit (2020): 10,8 mil. lei

Număr de angajaţi: 278


CARTE DE VIZITĂ

• Deţine funcţia actuală din 2011;

• Are peste 13 ani de experienţă în General Management;

• De asemenea, a petrecut mai bine de două decenii în companii de retail, cu expertiză foarte bună în industria cosmetică şi farmaceutică;

• A urmat cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi este licenţiată în Relaţii Economice Internaţionale;

• A absolvit un program de Executive MBA al Universităţii din Viena, Austria şi al Universităţii din  Minnesota – Carlson School of Management, Minnesota – Minneapolis, USA (2011- 2012).


Am un spirit antreprenorial, prin urmare îmi place să am libertate de acţiune, să pot dezvolta idei şi planuri noi împreună cu echipa mea. Deşi sunt un om de vânzări prin experienţă, am o latură creativăşi o curiozitate nativă, care mă ajută să maximizez potenţialul proiectelor pe care le derulăm. Îmi place să construiesc echipe performante de la care ajung să învăţşi să mă dezvolt continuu.

Profilul Laviniei Ivas a apărut în anuarul 100 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, EDIŢIA 2022. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.