100 Cele mai puternice femei din business: Vanya Panayotova, General manager, România & Adria Balkans

Postat la 25 iulie 2023 47 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Vanya Panayotova, General manager, România & Adria Balkans

Cifră de afaceri (2021, România)*: 628 mil. lei / Număr de angajaţi (mediu, 2021, România)*: 323

*Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor


Vanya Panayotova a petrecut peste 20 de ani din carieră în sectorul FMCG şi are o experienţă bogată la conducerea unor companii internaţionale de top. De profesie medic, şi-a început cariera la Procter & Gamble şi şi-a continuat dezvoltarea în cadrul Mondelez International, unde a deţinut poziţii cu responsabilităţi în zona Europa de Est şi Africa & Orientul Mijlociu. A preluat conducerea operaţiunilor locale ale L’Oreal în 2018, avansând în 2020 în rolul actual, potrivit informaţiilor disponibile pe profilul său de LinkedIn. Este pasionată de natură şi de activităţi sportive, a finalizat două maratoane şi face drumeţii pe munte de fiecare dată când are ocazia.

„De-a lungul anilor cred că am reuşit să îmi demonstrez mai întâi mie şi apoi altora că poţi să fii un lider de succes concentrându-te pe respectarea oamenilor, pe a vedea ce e mai bun în ei, luând ce e mai bun din ei.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.