100 Cele mai puternice femei din business: Simona Cocoş, Director general, Zentiva România şi Republica Moldova

Postat la 26 iulie 2023 46 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Simona Cocoş, Director general, Zentiva România şi Republica Moldova

Cifră de afaceri (2021, toate entităţile locale ale Zentiva): 203 mil. euro / Număr de angajaţi: 1.300


A absolvit Facultatea de Chimie, specialitatea inginerie chimică, şi are un MBA în management şi strategie la Open University din Marea Britanie. Ea s-a alăturat companiei Sanofi în 1995, unde a deţinut diverse funcţii în vânzări şi marketing şi funcţii regionale în cadrul companiei. Din 2009 este director general al Zentiva România şi Moldova, iar din mai 2018 coordonează activitatea grupului de companii Zentiva în România şi Republica Moldova.

„Pentru mine, care am petrecut copilăria şi adolescenţa în anii comunismului, Libertate însemnă să pot călători unde îmi doresc eu, să pot citi ce carte vreau, să spun ce cred şi să votez cum îmi dictează conştiinţa.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.