100 Cele mai puternice femei din business: Mirela Dogaru, director comercial şi membru în Comitetul Executiv, MedLife Group

Postat la 25 iulie 2023 160 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Mirela Dogaru, director comercial şi membru în Comitetul Executiv, MedLife Group

Cifră de afaceri (consolidată pro forma, 2022): 405 mil. euro / Număr de angajaţi (şi colaboratori): >10.000


Mirela Dogaru lucrează de peste 18 ani în companie şi se implică activ în procesul de management şi în deciziile strategice, coordonând diviziile de vânzări corporate, operaţional şi marketing.

„Singurul mod în care ne simţim împliniţi este atunci când sutele de oră petrecute la muncă nu sunt pierdute, ci creează rezultate extraordinare. Şi singurul mod de a produce «great work», sună mai bine în engleză, vine din dragoste pentru ceea ce faci. Asta mă motivează: iubirea pentru timpul investit nu în construcţia unei cariere, ci în obţinerea unei amprente valoroase.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.