100 Cele mai puternice femei din business: Mihaela Păun, SVP, sales and marketing, Consumer Solutions Group, Bitdefender

Postat la 19 iulie 2023 58 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Mihaela Păun, SVP, sales and marketing, Consumer Solutions Group, Bitdefender

Cifră de afaceri (2021): 1,08 mld. lei   /   Profit (2021): 217 mil. lei   /   Număr de angajaţi: > 1.600


Mihaela Păun joacă un rol esenţial în dezvoltarea portofoliului Bitdefender de soluţii pentru acasă de mai bine de două decenii. ​Ea se ocupă din România de marketing şi vânzări la nivel global şi gestionează operaţiuni în peste 150 de ţări.

„În rolul pe care îl am, libertatea înseamnă posibilitatea de a-mi exprima viziunea, de a lua decizii şi de a-mi asuma riscuri. De-a lungul timpului, această libertate a dus la inovaţie continuă şi la creşterea încrederii oamenilor în a-şi asuma riscuri şi de a experimenta la rândul lor, fără a le fi frică de eşecuri şi de repercusiuni.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.