100 Cele mai puternice femei din business: Irina Pencea, General manager, eMAG România

Postat la 14 mai 2023 101 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Irina Pencea, General manager, eMAG România

Cifră de afaceri (2021): 5,68 mld. lei   /   Număr de angajaţi: 6.500


Irina Pencea s-a alăturat brandului din ecommerce eMAG în urmă cu un an, în care, potrivit reprezentanţilor companiei, a reuşit să imprime o nouă viziune de brand pentru întreaga regiune în care eMAG este prezent - România, Ungaria, Bulgaria - aceea de a pune la dispoziţia oamenilor instrumentele necesare pentru a facilita progresul la nivel individual, dar şi al societăţii, exprimat prin sloganul de brand „Căutarea nu se opreşte niciodată”. Înainte de a veni la eMAG, a contribuit la construirea unor branduri de succes din industrii precum banking şi ecommerce, telecom, retail sau energie şi a fost cofondator şi CEO al agenţiei independente de publicitate Jam Session Agency.

„Motivaţia mea este curiozitatea, acel combustibil care i-a împins dintotdeauna pe oameni să descopere şi fără de care, în orice domeniu, cu atât mai mult într-unul creativ, nu ai cum să progresezi. Şi am norocul să lucrez astăzi pentru un brand a cărui misiune este aceea de a îi ajuta pe oameni să îşi hrănească curiozitatea, punându-le la dispoziţie instrumentele prin care pot să evolueze.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.