100 Cele mai puternice femei din business: Emma Toma, Head of office division, AFI Europe Romania

Postat la 26 iulie 2023 83 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Emma Toma, Head of office division, AFI Europe Romania

Valoare de piaţă a proiectelor (total, la 31.12.2022): 1,32 mil. euro / Număr de angajaţi: >150


Emma Toma are mai bine de 20 de ani de experienţă pe piaţa imobiliară din România, activând în special pe segmentul office şi cel rezidenţial. Ea a fost numită în funcţia de leasing manager al office division din AFI Europe România în 2012, iar apoi a avansat către funcţia de head of office division, fiind acum responsabilă de un portofoliu format din şapte proiecte de birouri: AFI Park, AFI Tech Park, AFI Lakeview, AFI Park Floreasca, AFI Victoiei Plaza, AFI Park Timişoara şi AFI Park Braşov. A absolvit Academia de Studii Economice, cu o diplomă de management.

„Consider că cel mai important este faptul că în ciuda stilului meu de management exigent şi a faptului că cer adesea foarte mult de la oamenii cu care lucrez, am reuşit totuşi să creez un mediu în care există dezvoltare accelerată, apreciere şi motivaţie pentru excelenţă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.