100 Cele mai puternice femei din business: Dana Sîntejudean, Edenred România

Postat la 29 iunie 2023 73 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Dana Sîntejudean, Edenred România

Cifră de afaceri (2021): + 146,9 mil. lei*   /  

Profit: 78,5 mil. lei   /   Număr de angajaţi: 200

*Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe


Dana Sîntejudean este directorul regional al Edenred pentru Europa Centrală şi de Est. Ea s-a alăturat grupului în 2003, în cadrul biroului de vânzări de la Cluj-Napoca. În 2014 a fost numită director comercial & public affairs, iar în 2018, director general pentru România şi  Moldova, poziţie din care a condus toate operaţiunile şi a consolidat poziţia de lider de piaţă a companiei la nivel local.

„În toţi cei 20 de ani de Edenred, cel mai mult m-au motivat realizările, proiectele şi inovaţiile pe care le-am adus în domeniul nostru de activitate alături de oameni dragi – colegii, partenerii, clienţii. Am crescut împreună, am trecut prin evenimente importante împreună şi am construit împreună o industrie care are un impact pozitiv în societate.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.