100 Cele mai puternice femei din business: Camelia Ene, CEO & country chairman, MOL România: "Mă ambiţionează proiectele complexe, pentru că îmi oferă ocazia să învăţ mereu ceva nou şi să evoluez"

Postat la 21 mai 2023 128 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Camelia Ene, CEO & country chairman, MOL România: "Mă ambiţionează proiectele complexe, pentru că îmi oferă ocazia să învăţ mereu ceva nou şi să evoluez"

Cifră de afaceri (2021): + 7,9 mld. lei  /  Profit: + 349 mil. lei  /  Număr de angajaţi: 258


Camelia Ene a preluat funcţia de country chairman & CEO MOL România în anul 2016, după aproape zece ani petrecuţi în cadrul companiei. Ea s-a alăturat echipei MOL România în 2007 şi, după trei ani petrecuţi în rolul de shop office manager, în anul 2010 a preluat şi atribuţiile de coordonare a departamentului de marketing. A devenit head of retail în 2013, fiind responsabilă de coordonarea întregii activităţi a reţelei de staţii de servicii. Înainte de a se alătura echipei MOL România, a acumulat experienţă în companii din domeniul FMCG. A absolvit Universitatea Româno-Americană din Bucureşti şi programe de studii aprofundate în domeniul industriei de petrol şi gaze în cadrul Thunderbird School of Global Management din Statele Unite.

„Îmi găsesc motivaţia în provocările mele profesionale, în spiritul de echipă, şi mă ambiţionează proiectele complexe, pentru că îmi oferă ocazia să învăţ mereu ceva nou şi să evoluez. Iar reuşitele noastre ca echipă, precum finalizarea celor 14 staţii de servicii pe care le-am inaugurat anul trecut, contribuie la energia şi pasiunea în munca mea de zi cu zi.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.