100 Cei mai admiraţi CEO din România. Care e principala prioritate a Andreeei Pipernea din rolul de CEO al NN Pensii

Postat la 05 martie 2023 285 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România. Care e principala prioritate a Andreeei Pipernea din rolul de CEO al NN Pensii

#unliderpentruviitor #businessmentor #cugandulla2milioanederomani

Andreea Pipernea se află la conducerea NN Pensii, cel mai mare administrator de pensii private Pilon II din România, de aproximativ cinci ani. Principala sa responsabilitate din această poziţie este, după cum spunea ea, ca alături de echipa sa, să maximizeze economiile pentru pensie ale celor peste două milioane de români care contribuie la fondul NN Pensii. Recent, a anunţat că s-a alăturat şi boardului consultativ al ROCA Investments, vehicul de investiţii financiare din grupul Impetum. Andreea Pipernea are o experienţă de peste 20 de ani în industria serviciilor financiare – banking, asigurări şi asset management –, activând şi în segmentul companiilor antreprenoriale drept consultant şi business mentor.

Andreea Pipernea s-a clasat pe poziţia 85 în ediţia din 2022 a anuarului 100 Cei mai admiraţi CEO din România, realizat de BUSINESS Magazin.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.