Adevăratul motiv pentru care Dragoş Bucur pleacă de la "Visuri la cheie". Ce spune soţia lui

Postat la 24 ianuarie 2018 4893 afişări

Veste tristă pentru fanii emisiunii ”Visuri la cheie” de la PRO Tv. După patru sezoane în care a pus umărul la transformarea emisiunii într-unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune de la noi, Dragoş Bucur şi-a luat rămas bun. Motivele par să fie de natură profesională.

Adevăratul motiv pentru care Dragoş Bucur pleacă de la "Visuri la cheie". Ce spune soţia lui

Se pare că pe Dragoş Bucur îl aşteaptă o nouă provocare profesională. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă Dana Nălbaru, soţia actorului. Chiar în primele zile ale noului an, Dana a anunţat pe contul personal de Facebook că se află în Amsterdam, unde Dragoş avea probe de costum şi machiaj pentru un proiect care se va filma în februarie.

”Sunt la hotelul unde suntem cazaţi, în recepţie. Astept să vină Dragoş de la probele de costum şi machiaj (luna care vine va filma aici şi are câteva zile de repetiţii) şi recepţia asta e un fel de hub mare, plin ochi cu oameni care lucrează sau studiază. E neconvenţional locul şi nu găsesc deloc în el atmosfera mult promovată a Amsterdamului. N-am mai fost aici. Până acum îmi place tot”, a scris Dana pe Facebook, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.