NEBUNIA fiicei unui oligarh rus şi cât îl COSTĂ pe tată - VIDEO

Postat la 23 ianuarie 2018 286 afişări

Mofturile fiicei, suferinţa tatălui! Fiica milionarului rus Igor Kudriashkin s-a făcut cântăreaţă, iar această decizie a odraslei se pare că va afecta serios buzunarul tatălui.

Tânăra care se prezintă cu pseudonimul Nastia Kudri a filmat primul ei videoclip într-o vilă. În timpul filmărilor, mai multe bunuri din acea vilă au fost distruse, astfel că acum tânăra a apelat la tatăl ei pentru a plăti despăgubirile cerute de arendatori, scrie life.ru.

Suma totală a bunurilor distruse ajunge la 2 milioane de ruble ruseşti, adică aproximativ 31.000 de euro.

În lista lucrurilor făcute praf intră un geam, vasul de toaletă, cabina de duş, o canapea, un pat de dormitor, câteva mese, o uşă, dar şi multe alte obiecte decorative. E greu de spus dacă au meritat aceste cheltuieli pentru videoclip, însă cert e că producţia video va deveni virală, scrie kankan.md.

La o zi de la lansare, clipul a fost vizionat de peste 500.000 de persoane.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.