ADEVĂRATA IMAGINE a României după 40 de ani de la CEL MAI MARE CUTREMUR. Mărturia DISPERATĂ a unui român:„Nici nu poţi să fugi şi nici să pleci. Unde să te duci?"

Postat la 05 martie 2017 264 afişări

Locatarii blocului cu bulină roşie de pe strada Beldiman numărul 1, construit în 1940 şi care prezintă pericol public, nefiind consolidat în totalitate după cutremurul din 1977, se tem pentru viaţa lor şi spun că sunt pregătiţi să se mute în cazul în care primăria ar decide să consolideze clădirea.

ADEVĂRATA IMAGINE a României după 40 de ani de la CEL MAI MARE CUTREMUR. Mărturia DISPERATĂ a unui român:„Nici nu poţi să fugi şi nici să pleci. Unde să te duci?"

La intrare pe strada Beldiman, chiar în inima Capitalei, se află o clădire cu opt etaje, pe care autorităţile au aplicat o bulină cu mesajul “clădire expertizată tehnic încadrată în clasa I risc seismic”. Pe o bună bucată din trotuarul din faţa blocului nu se poate trece. O bandă alb-roşie pe care scrie “pompieri” este înfăşurată pe stâlpii de iluminat, iar după colt, pe o coală A4, lipită cu scotch pe o bandă legată de un stâlp de susţinere al blocului, stă scris “atenţie, cade tencuiala!”. A fost construită în 1940 şi dată în folosinţă în 1947, a prins marele cutremur din 1977 şi nu a fost niciodată consolidată în totalitate.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutremur,
crestere,
refuz,
roman,
oameni,
strada,
cutremur,
77

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.