Acţionariatul Osho, Orotoro şi Yasou lansează un nou concept de restaurant fast-food

Autor: Andra Stroe Postat la 09 ianuarie 2019 381 afişări

Acţionariatul Osho, Orotoro şi Yasou continuă planurile de dezvoltare şi lansează Yasou Express, un nou concept de restaurant fast-food, cu specific grecesc, care porneşte la drum cu două unităţi în Bucureşti, deschise în urma unei investiţii totale de 200.000 de euro, în AFI Palace Cotroceni şi ParkLake Shopping Center.

Acţionariatul Osho, Orotoro şi Yasou lansează un nou concept de restaurant fast-food

Inspirat de restaurantul Yasou, deschis recent în nordul Capitalei, Yasou Express se va regăsi cu preponderenţă în marile centre comerciale, acţionariatul având planuri de extindere în 2019, potrivit reprezentanţilor companiei.

Reţetele din meniul Yasou Express sunt semnate de chef Iosif Ştefănescu, head chef al restaurantelor Osho şi Yasou din Bucureşti, şi al lanţului de restaurante tip fast-food Orotoro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
deschidere,
restaurant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.