Accident morta în Turcial: Trei români au decedat/ UPDATE: Victimele provin dintr-o familie din Blaj, părinţii şi fiica lor, fostă candidată la primărie

Postat la 01 octombrie 2018 364 afişări

Cel puţin patru persoane, inclusiv trei turişti români, au decedat în urma unui accident rutier produs pe o şosea din zona localităţii Kemer, în sud-vestul Turciei, informează presa locală.

Accident morta în Turcial: Trei români au decedat/ UPDATE: Victimele provin dintr-o familie din Blaj, părinţii şi fiica lor, fostă candidată la primărie

Şoferul unui microbuz, la bordul căruia se aflau patru turişti români, a pierdut controlul vechiului şi a ieşit de pe carosabil, intrând într-un copac de pe marginea şoselei. Poliţia nu a stabilit încă cu exactitate cauza producerii incidentului, care a avut loc duminică după-amiază, informează agenţia Demirören Haber Ajansı (DHA)

Trei români, membri ai aceleiaşi familii, au decedat la locul accidentului, iar un ghid turistic de origine din Rusia a murit ulterior în urma rănilor suferite.

Un alt român şi şoferul microbuzului şi un alt ghid au fost şi ei răniţi.

O familie din Blaj, judeţul Alba, turiştii români morţi în accidentul rutier din sud-vestul Turciei

Trei persoane, doi soţi şi fiica lor, sunt turiştii români care au murit, în urma accidentului rutier produs pe o şosea din zona localităţii Kemer, în sud-vestul Turciei. Andreea Ilieş a candidat, în 2016, la alegerile locale pentru a deveni primar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse apropiate familiei, aceştia se aflau în concediu în Antalya, iar accidentul s-a produs pe drumul de la aeroport spre un hotel din Kemer.

Familia Ilieş, care a murit în accident, era foarte cunoscută în Blaj, fiica celor doi soţi, Andreea, candidând, în 2016, la alegerile locale pentru funcţia de primar, însă fără succes.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.