7 maşini second hand de care trebuie să te fereşti - GALERIE FOTO

Postat la 12 aprilie 2016 3212 afişări

Raportul TÜV e o unealtă destul de bună pentru stabilirea celor mai fiabile maşini second hand de pe piaţă. În acelaşi timp, însă, îţi oferă informaţii brute despre cele mai nefiabile maşini la mâna a doua din Germania. Bazându-ne pe ediţia din 2015 a raportului anual TÜV, am făcut o listă cu şapte maşini second-hand de care trebuie să te fereşti.

7 maşini second hand de care trebuie să te fereşti - GALERIE FOTO

TÜV Report e o statistică publicată în fiecare an de organizaţia germană care se ocupă cu inspecţiile tehnice periodice ale vehiculelor în ţara condusă de Angela Merkel. Noi ne-am bazat pe TÜV Report 2015, publicat la sfârşitul anului 2014, şi am făcut o listă cu şapte maşini second-hand de care trebuie să te fereşti. Acestea se regăsesc în mai multe categorii de vârstă, unde ocupă locurile codaşe, având cele mai mari rate de apariţie a defecţiunilor.

Dacia Logan

Prima generaţie a berlinei româneşti apare pe ultima poziţie în categoria „2-3 ani”, cu o rată de apariţie a defectelor de 15,7% la o medie de 50.000 km parcurşi. Apoi, mai apare o dată la categoria „4-5 ani”, unde ocupă penultima poziţie, chiar înainte de utilitara italiană Fiat Doblo, şi încă o dată în categoria „6-7 ani”, tot pe penultima poziţie.

 

Cele mai PROASTE maşini second-hand, de care TREBUIE să te fereşti!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutie manuală,
viteze,
maşină
/actualitate/7-masini-second-hand-de-care-trebuie-sa-te-feresti-galerie-foto-15234072
15234072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.