Gadgetul creat de doi români care-ţi încarcă telefonul de trei ori mai rapid

Postat la 11 aprilie 2016 852 afişări

Gadgetul creat de doi români care-ţi încarcă telefonul de trei ori mai rapid

Thino e un adaptor care se conectează la laptop, apoi la telefon şi identifică cantitatea de curent pe care o poate livra telefonului, pentru a nu depinde de caracteristicile laptopului sau prizei. Practic, prin acest device telefonul primeşte maximum de putere în timp record. Chiar de trei ori mai rapid, susţin creatorii, Tiberiu Suto şi Călin Suto, pe pagina Indiegogo a proiectului, unde caută finanţare în valoare de 20.000 de dolari. Până acum, cei doi au strâns 18.412 dolari şi mai au la dispoziţie încă 25 de zile pentru a strânge bani.

Mai mult, device-ul funcţionează şi ca o baterie externă, o baterie de 480 de miliamperi, şi este disponibil pentru mai multe versiuni de cabluri (lightning pentru Apple, microUSB sau USB Type C).

Cei care doresc să-i susţină pe români şi vor un asemenea produs trebuie să scoată din buzunar cel puţin 39 de dolari.

Tiberiu, tatăl lui Călin, este CEO-ul companiei, iar fiul acestuia COO, iar de aspectul device-ului s-a ocupat compania BEPOP.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gadgetul-creat-de-doi-romani-care-ti-incarca-telefonul-de-trei-ori-mai-rapid-15233033
15233033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.