Prinţesa arabă care i-a revoltat pe musulmani! Cum sfidează tradiţiile

Postat la 11 aprilie 2016 12177 afişări

 Prinţesa arabă care i-a revoltat pe musulmani! Cum sfidează tradiţiile

 O cheamă Deena Abdulaziz Al-Saud şi este o prinţesă în adevăratul sens al cuvântului.

Nu poartă hijab (vălul specific femeilor musulmane) şi iese mereu în evidenţă datorită stilului său vestimentar extrem de elegant.  Deena Abdulaziz  este o prinţesă arabă, o persoană mondenă,  o fashionistă înrăită şi proprietara buticului “D'NA” din Riyadh (Arabia Saudită). Acest butic este de tip închis, unde pot ajunge doar persoanele care sunt invitate de către prinţesă. Colecţiile pentru butic, Deena le selectează cu atenţie, urmând tradiţiile lumii musulmane.

GALERIE FOTO

Aproape fiecare ţinută a prinţesei este completată cu o bijuterie. Deena preferă să  combine brăţări diferite şi îi plac inelele în stil “arm candy”. La fel, prinţesa preferă clutch-urile originale de la Charlotte Olympia.

Cititi mai multe pe www.apropotv.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/printesa-araba-care-i-a-revoltat-pe-musulmani-cum-sfideaza-traditiile-15232771
15232771
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.