105 Cele mai puternice femei din business: Anca Bidian, CEO, Kiwi Finance: „Nimeni nu te poate obliga să faci ceva dacă tu nu vrei”

Autor: Andra Stroe Postat la 04 mai 2020 486 afişări

„Sfatul meu pentru orice tânără este să se iubească şi să aibă încredere necondiţionată în ea. Indiferent de succes sau eşec, trebuie să meargă mai departe ca şi cum ea ar conduce lumea şi nu invers.”

105 Cele mai puternice femei din  business: Anca Bidian, CEO, Kiwi Finance: „Nimeni nu te poate obliga să faci ceva dacă tu nu vrei”

Potrivit Ancăi Bidian, 2019 a fost cel mai bun an din istoria Kiwi Finance. „Am avut o lună în care am iniţiat aproximativ 20% din totalul aplicaţiilor de credite ipotecare din tot sistemul bancar.” Pentru 2020, cel mai important şi ambiţios proiect este „platforma digitală de brokeraj de credite pe care o vom lansa în a doua parte a anului”. Anca Bidian spune că în toată cariera sa nu s-a gândit niciodată că a fost dezavantajată de faptul că este femeie, din contră, consideră că întotdeauna acest aspect a reprezentat un avantaj. În opinia sa, fiecare dintre noi este tratat aşa cum permite să fie tratat, iar acest lucru nu are legătură nici cu genul, nici cu naţionalitatea, nici cu vârsta, ci doar cu respectul pe care fiecare îl are pentru sine. Executivul de la Kiwi Finance consideră că în business o femeie este primul rând intuitivă, „ceea ce nu întâlnim foarte des, dacă nu deloc, la bărbaţi”, şi aduce feminitate, estetică şi nu de puţine ori un grad de sofisticare. Anca Bidian spune că nu a fost niciodată de acord cu dualismul dintre viaţa personală şi profesională, „prezentat de multe chiar antitetic”. Ea crede că drama apare exact atunci când punem o barieră între cele două, „de parcă trăim două vieţi diferite, când de fapt echilibrul înseamnă calitatea timpului şi nu numărul de ore împărţite între cele două vieţi.” Secretul este, după părerea sa, „să fii în pielea ta” tot timpul şi să-ţi controlezi viaţa. „Nimeni nu te poate obliga să faci ceva dacă tu nu vrei, pentru că fiecare decide ce vrea, ce e important şi ce priorităţi are”.

Profilul Ancăi Bidian a apărut în catalogul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, a cărui varianta digitală o puteţi răsfoi aici.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.