Sonae Sierra deschide vineri un cinematograf de 200 de locuri în River Plaza Mall Râmnicu Vâlcea

Autor: Cristina Cuncea Postat la 03 mai 2020 1318 afişări

Operatorul şi dezvoltatorul portughez de centre comerciale Sonae Sierra deschide vineri un cinematograf cu o capacitate de 200 de locuri în River Plaza Mall din Râmnicu Vâlcea.

Sonae Sierra deschide vineri un cinematograf de 200 de locuri în River Plaza Mall Râmnicu Vâlcea

Cinematograful Line Cinema, amplasat la etajul trei al centrului comercial, în apropierea zonei de restaurante, are două săli şi va oferi posibilitatea proiectării de filme, inclusiv în format 3D.

"Deschiderea cinematografului Line Cinema este o premieră de acest fel pentru Râmnicu Vâlcea", a declarat, într-un comunicat, Cătălin Cucian, operations manager, Sonae Sierra România.

Totodată, în decembrie, Inmedio a deschis în River Plaza Mall primul său magazin din Râmnicu Vâlcea. Magazinul se află la parterul centrului comercial.

Sonae Sierra deţine 47 de centre comerciale şi este prezentă în 12 ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RIVER MALL,
CINEMATOGRAF,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.