O postare controversată a lui Elon Musk şterge 14 miliarde de dolari din valoarea acţiunilor Tesla

Autor: Marinela Sarbu Postat la 02 mai 2020 78 afişări

O postare controversată a lui Elon Musk şterge 14 miliarde de dolari din valoarea acţiunilor Tesla

Elon Musk, fondatorul Tesla, a şters 14 miliarde de dolari din valoarea acţiunilor producătorului auto după ce a postat pe Twitter un mesaj în care a spus că valoarea acţiunilor sale a fost prea mare, potrivit BBC.

De asemenea, postarea a şters suma de 3 miliarde de dolari din participaţia lui Musk în cadrul Tesla, însă ceilalţi investitori au intervenit rapid pentru a salva compania.

„Preţul acţiunilor Tesla prea mare”, a spus el, acesta fiind unul dintr-o serie de tweet-uri care includeau un jurământ de a-şi vinde bunurile.

În alte tweet-uri, el a spus că prietena sa este supărată pe el, în timp ce în altul scria pur şi simplu: „Furia, furie împotriva morţii luminii conştiinţei”.

În 2018, un tweet despre viitorul Tesla pe piaţa bursieră din New York a determinat autorităţile de reglementare să-l amendeze cu 20 de milioane de dolari şi a fost obligat ca toate postările ulterioare pe platformă să fie verificate înainte de avocaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elon musk,
tesla,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.