În timp ce se luptă cu coronavirusul, Bill Gates şi-a mai cumpărat o casă în California, pe care a plătit 43 de milioane de dolari. Cum arată noua vilă de lux a miliardarului de la Microsoft. Galerie FOTO

Autor: Ştefan Stan Postat la 03 mai 2020 480 afişări

Bill Gates, care ocupă prima pagină din toate publicaţiile în lupta cu coronavirusul, tocmai şi-a cumpărat o nouă vilă de 43 de milioane de dolari în California, în una dintre cele mai mari tranzacţii imobiliare din zonă, scrie Wall Street Journal. Proprietatea ”Del Mar” a fost listată iniţial pentru 48 de milioane de dolari în martie. 

Vila a fost deţinută anterior de Madeline Pickens, fosta soţie a miliardarului texan T.Boone Pickens.

Casa are 540 mp, 6 dormitoare, 3 băi, jacuzzi cu şemineu, piscină şi acces la o plajă privată. 

Bill Gates este a doua cea mai bogată persoană în viaţă, după Jeff Bezos, cu o avere de peste 100 de miliarde de dolari. Bill Gates şi soţia sa Melinda au pornit cea mai mare fundaţie caritabilă din lume, şi a promis că va dona 100 de milioane de dolari luptei împotriva coronavirusului. 

Bill şi Melinda Gates deţin şi alte proprietăţi de lux, inclusiv un ranch în California, cumpărat pentru 18 milioane de dolari în 2014, şi un mansion în Washington, în valoare de 127 de milioane de dolari. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
california,
bill gates

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.