100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Oliver Derksen, associate director, office division, Knight Frank România

Autor: Andra Stroe Postat la 31 iulie 2019 150 afişări

100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Oliver Derksen, associate director, office division, Knight Frank România

Printre responsabilităţile principale ale lui Oliver Derksen se numără segmentul de brokeraj din departamentul de birouri al Knight Frank, dar şi reînnoirea şi modernizarea continuă a serviciilor sau, extinderea bazei de date a clienţilor şi colaboratorilor. Valoarea totală a contractelor de închiriere intermediate anul trecut de departamentul de office depăşeşte suma de 45 de milioane de euro.

Oliver Derksen a crescut la Bruxelles, pe care îl descrie drept „un oraş cosmopolit şi international”, unde şi-am terminat şi studiile, fiind licenţiat în traduceri simultane în cadrul Institut Supérieur de Traducteurs et Interprètes. În România s-a mutat în 2007 şi tot atunci a intrat în domeniul imobiliar.

În ceea ce priveşte parcursul profesional, el spune că a început pe o poziţie de junior consultant într-o divizie de rezidenţial, iar după doi ani a trecut pe închirieri de birouri, la Knight Frank, unde lucrează şi astăzi. O primă tranzacţie importantă din cariera sa a fost încheiată în primele trei luni după ce a intrat pe piaţa de birouri, în 2009, când a închiriat o clădire de aproximativ 1.000 metri pătraţi, în timpul crizei, după ce aceasta fusese goală timp de trei ani. „Probabil această tranzacţie mi-a dat încrederea necesară şi de acolo până la tranzacţii de peste 5.000 şi 10.000 de metri pătraţi a mai fost doar un pas.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.