100 cele mai puternice femei din business: Carmina Dragomir, CEO { Metropolitan Life }

Autor: Andra Stroe Postat la 25 aprilie 2019 68 afişări

„Trăim o perioadă complexă, caracterizată de schimbări inevitabile. Dacă nu ştii să-ţi asumi riscuri, rămâi în urmă, ceea ce îi va determina şi pe cei din jur să stagneze. Pentru mine acceptarea provocărilor alături de echipă este esenţială în carieră. Mă ajută să continuu să evoluez şi în acelaşi timp să le ofer colegilor mei un mediu în care se pot dezvolta armonios.”

100 cele mai puternice femei din business: Carmina Dragomir, CEO { Metropolitan Life }

•   Are o experienţă de aproape două decenii în servicii financiare şi ocupă funcţia actuală din octombrie 2017.

•   Principalele elemente care îi ghidează cariera sunt pasiunea, pe care o consideră un diferenţiator în orice carieră, pentru că te defineşte ca persoană, curajul şi dedicarea.

•   Consideră că pentru a reuşi în mediul de afaceri din România trebuie să ai un management al timpului impecabil pentru a fi eficient, dar că este esenţial şi să fii aproape de oameni, să păstrezi mereu dialogul deschis, să asculţi, să ai o relaţie bazată pe încredere şi comunicare, să ştii să menţii un nivel de energie pozitivă şi să îţi exprimi creativitatea.

•   Îi sfătuieşte pe cei care vor să înceapă o carieră în acest domeniu să înveţe să citească printre rânduri şi să îşi dorească să înţeleagă ce se află în spatele imaginii, să se apropie de oameni, echipa fiind un element cheie în domeniul financiar, să înveţe să fie echilibraţi şi să-şi folosească resursele în mod eficient şi să nu renunţe niciodată la pasiuni sau la hobby-uri, întrucât acestea vor oferi o motivaţie în plus care, de cele mai multe ori, este şi un motor de dezvoltare în carieră.

Prime brute subscrise (2017): 280 mil. lei

Număr de angajaţi: 160

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.