10 de sfaturi si trucuri pentru iPad 2

Postat la 16 martie 2011 117 afişări

Noul vostru iPad 2 s-ar putea sa nu fie la fel de plin de functii, sau la fel de complicat ca un computer, dar exista o multime de trucuri pentru a economisi timpul sau pentru a va usura munca, ascunse in iPad ce asteapta sa fie folosite.

Iata cateva din cele mai folositoare sfaturi, oferite de site-ul PCWorld si pentru ca iPad-ul ruleaza pe acelasi sistem de operare ca si iPhone-ul, veti gasi ca multe din ele merg si pe acest dispozitiv.

Descarcati gratuit ghidul de utilizare iPad: produsele Apple nu vin cu un ghid mare printat, dar le puteti gasi in format PDF pe site-ul Apple.Utilizati comutatorul de pe margine: puteti folosi acel mic buton fie pentru a activa sau dezactiva alertele audio (acest lucru nu afecteaza playback-ul video/audio), fie pentru a bloca orientare ecranului pe portret sau peisaj. Puteti seta ce functie doriti sa o aiba comutatorul, intrand in Configurari, General.

Multitasking in iOS: prin apasarea rapida de doua ori a butonului Home, se va afisa o lista cu aplicatiile care ruleaza in continuare. Cu o simpla miscare a degetului pe bara de multitasking in stanga sau dreapta, puteti avea acces rapid la butoanele de control audio/video, la o scurtatura spre aplicatia iTunes sau la controalele de volum.Mariti viteza de scriere a mesajelor: pentru a nu cauta sa puneti punct de fiecare data dupa o propozitie, puteti apasa rapid de doua ori space.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPad 2,
trucuri,
sfaturi,
Multitasking in iOS
/actualitate/10-de-sfaturi-si-trucuri-pentru-ipad-2-8068067
8068067
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.