1,3 miliarde litri/lună - pierderile de apă din reţeaua RADET în sezonul de iarnă

Postat la 19 septembrie 2019 38 afişări

Administratorul judiciar ELCEN Sierra Quadrant arată că pierderile pe lună din reţeaua RADET, în sezonul de iarnă, sunt de 1,3 miliarde de litri. Sierra Quadrant acuză Primăria Bucureşti şi managementul RADET pentru întreaga situaţie în care se află reţeaua de transport a energiei termice.

1,3 miliarde litri/lună - pierderile de apă din reţeaua RADET în sezonul de iarnă

"Indiferenţa Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) şi managementul defectuos al RADET sunt cele două cauze ale stării dezastruoase în care se află reţeaua de transport a energiei termice. În prezent, din cauza stării tehnice deplorabile în care se află ţevile din sistemul de termoficare, ELCEN este obligată să livreze apă de adaos - care să suplinească pierderile de apă înregistrate - la valori medii de 1.835 tone/h, în sezonul de iarnă şi de 1.225 tone/h în sezonul de vară", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Valorile maxime ale cantităţilor de apă de adaos livrate în sistem de ELCEN, în locul apei care se scurge în pământ, ajung iarna la 2.600 tone/h şi la 1.600 tone/h în perioada de vară.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rade,
radet,
retea,
miliarde,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.