Portofel „made in Romania”

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 09 decembrie 2016 1046 afişări

Portofel „made in Romania”

Netopia, unul dintre cei mai mari procesatori de plăţi online de pe piaţa locală, a dezvoltat mobilPay Wallet, un portofel electronic, pentru a facilita plăţile online şi offline fără numerar; suma totală estimată a tranzacţiilor cu mobilPay Wallet în 2016 este 1 milion de euro.

ELEMENTUL DE NOUTATE:

mobilPay Wallet este primul portofel electronic din România, produs 100% local, dezvoltat de echipa NETOPIA mobilPay.

EFECTELE INOVAŢIEI:

mobilPay Wallet este singurul portofel digital de pe piaţă care permite, printre altele, plăţi online şi offline instant. În ultimul an, achiziţiile realizate de români prin aplicaţia mobilPay Wallet au crescut cu peste 200%, iar volumul lor a urcat cu 400%.

DESCRIERE:

Lansată în martie 2013, aplicaţia mobilPay Wallet este disponibilă pentru telefoane smart, poate fi descărcată gratuit din Google Play şi App Store şi poate fi folosită pentru pentru plata facturilor la utilităţi, reîncărcarea cartelelor preplătite, plata notei la restaurant sau pentru produse şi servicii furnizate de comercianţii parteneri. Din 2015, clienţii pot achita prin aplicaţie serviciile de întreţinere la blocurile de locuinţe, taxa de pod de la Feteşti, călătoriile cu mijloacele de transport în comun din Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca şi Ploieşti, cumpărăturile din hipermarketuri şi restaurante din Capitală. De anul acesta, clienţii magazinelor Carrefour şi Selgros din toată ţara şi cei ai magazinelor Cora din Capitală pot plăti cumpărăturile la casele de marcat direct de pe smart‑phone, tot prin mobilPay Wallet. Portofelul digital dezvotat de NETOPIA mobilPay este primul produs 100% românesc situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expoziţii dedicate start-up-urilor prezente în Silicon Valley.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.