IKEA a făcut afaceri de 31,5 miliarde de euro anul acesta în România

Autor: Ioana Matei Postat la 08 decembrie 2016 252 afişări

IKEA a făcut afaceri de 31,5 miliarde de euro anul acesta în România

Venitul total pentru IKEA Group (Ingka Holding B.V. şi entităţile sale) în anul financiar 2016 (1 septembrie 2015 – 31 august 3016) a ajuns la 31,5 miliarde de euro, în creştere cu 7,4% faţă de anul financiar anterior, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Această valoare include vânzările şi veniturile din chirii aferente centrelor comerciale. Vânzările magazinelor din IKEA Group au atins un total de 34,3 miliarde de euro, în creştere cu 7,1% faţă de anul anterior.

 

Profitul net al grupului în România a fost de 4,2 miliarde de euro. Un cadru financiar de 1 miliard de euro, anunţat recent, va conduce la investiţii de peste 3 miliarde de euro alocate pentru sustenabilitate. 443 de milioane de euro au fost alocaţi programelor de loialitate şi de recompensare prin oferirea de bonusuri pentru angajaţi.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.