Criza de la anul

Postat la 25 noiembrie 2008 57 afişări

Daca sunt si voci, din anumite domenii, care spun cu jumatate de gura ca perioada de criza nu va fi chiar asa de rea pentru Romania, specialistii in finante sunt mai transanti: criza a venit, iar zilele ei cele mai negre abia acum urmeaza sa le vedem.

 

BUSINESS MAGAZIN: Se poate vorbi de o criza financiara acum in Romania?

 

DragoS Cabat: Fara indoiala, da, este criza financiara in Romania, nu numai daca ascultati analistii economici, dar si daca va uitati in jur si observati ca nu va mai puteti refinanta decat foarte greu de la banci, pen­tru ca bancile nu mai dau credit. Este o criza, desi, oficial, sistemul bancar este foarte puternic. Cu toate acestea, nu se mai dau credite mai deloc, nici pentru persoane fizice, nici pentru companii. Este clar o criza financiara in Romania, care va continua in urmatorii doi ani, cel putin, si care se va materializa in mari probleme ale unor banci din Romania.

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
club business,
afaceri,
interviuri
/special/criza-de-la-anul-3554899
3554899
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.