Tinerii manageri, modele pentru tinerii din noua generatie

Autor: Roxana Cristea Postat la 02 iunie 2011 33 afişări

Avem de invatat atat de la cei tineri, cat mai ales de la managerii experimentati, care au o cariera impresionanta in spate.

Cu fiecare poveste pe care am scris-o am vazut inceputurile si eforturile pe care le-au depus tinerii pentru a se dezvolta profesional. Rezultatele acestor eforturi sunt pozitiile importante pe care le ocupa in unele dintre cele mai mari companii din Romania. Indiferent de domeniul in care activeaza si de compania in care se afla, tinerii se remarca mai ales prin perseverenta de a-si duce la bun sfarsit scopurile. De fiecare data cand vorbesc de realizarile profesionale sunt fericiti. In plus, vor mult mai mult.


Prin catalogul 100 Tineri Manageri de Top si prin Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top, BUSINESS Magazin ofera an de an recunoastere noii generatii de manageri, cea care transforma Romania prin energia si creativitatea sa.

Roxana Cristea este redactor al revistei BUSINESS Magazin.

Urmărește Business Magazin

/opinii/tinerii-manageri-modele-pentru-tinerii-din-noua-generatie-8308250
8308250
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.