Mediul, economia, tinerii - intr-o continua schimbare

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 02 iunie 2011 49 afişări

As spune ca timpul liber al tinerilor manageri de top a devenit «nu tocmai liber», dar nu doar din cauza timpului fizic petrecut la birou.

Mediul, economia sunt intr-o continua schimbare, globalizarea ne face sa simtim impactul unor evenimente care se petrec la capatul celalalt al lumii, ne obliga sa fim tot timpul conectati, ceea ce este extrem de solicitant", spune unul dintre tinerii manageri. Aproape toti afirma ca lucreaza mai mult de 8 ore pe zi, unii 10 ore, altii mai mult. Un bancher zice ca abordarea care l-a ajutat sa reziste e ca nu are laptop sau BlackBerry si cand pleaca de la birou lasa acolo toate problemele profesionale.

Un altul spune ca ajunge la banca in jur de 7,30 si pleaca in jur de ora 20. Totusi, au viata de familie, ies cu prietenii, incearca sa faca sport in fiecare saptamana, sunt tonici si fac glume cand vorbesti cu ei si nu numai ca nu si-ar schimba viata, dar rad de mitul "trag tare pana la 40-45 de ani si apoi ma retrag pe o insula la soare". Robotei? Nu. Ce au ei e forta tineretii, capacitatea de adaptare, dorinta de a merge inainte in loc sa se lamenteze si mai ales constiinta ca tot ce traiesc e pe meritul si munca lor.


Prin catalogul 100 Tineri Manageri de Top si prin Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top, BUSINESS Magazin ofera an de an recunoastere noii generatii de manageri, cea care transforma Romania prin energia si creativitatea sa.

Crenguta Nicolae este redactor-sef adjunct al revistei BUSINESS Magazin.

Urmărește Business Magazin

/opinii/mediul-economia-tinerii-intr-o-continua-schimbare-8308211
8308211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.