Asa! Si-acu?

Postat la 31 martie 2009 9 afişări

...e joi dimineata si ai dormit putin si incerci sa te strecori printre oameni si masini cu mintile aiurea si din casti Jim Morrison te instiinteaza solemn: “...this is the end!”; asta s-o crezi tu, mai Morrisoane, ca uite avem si Guvern, si masuri, si acord cu FMI-ul, asa ca am spart criza.

Jim Morrison si-a revizuit atitudinea, s-a restructurat si a incheiat un acord cu Robby Krieger, care a inceput vraja cu chitara; mi-am dat totusi seama ca Morisson are dreptate intr-o oarecare masura.

 

Toata tevatura si agitatia cu negocierile cu FMI, declaratiile si intal­nirile, deplasarile la Bruxelles si altele asemenea au facut suficient incat sa para ca oficialii romani sunt superpreocupati de rezolvarea problemelor din economie. Dar ce vor face acum? In asteptarea banilor meniti sa dezmorteasca economia si creditarea si consumul si dupa aceea?

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
opinii,
editorial,
Dorin Oancea
/opinii/asa-si-acu-4123146
4123146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.