Citeşte în noul număr Business Magazin din 8 august 2016

Postat la 05 august 2016 425 afişări

"Foamea de angajaţi" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 8 august 2016.

COVER STORY: Foamea de angajaţi

 

Deficitul de candidaţi din centrul şi din vestul ţării i-a forţat pe angajatori să ofere pachete salariale la care în urmă cu cinci ani nici nu s-ar fi gândit. Angajatorul occidental, care preferă să ducă românii peste hotare, este în continuare cel mai mare duşman al pieţei muncii din România. Perspectivele devin îngrijorătoare, cel puţin pentru industria producătoare şi pentru sectorul IT. Importul de forţă de muncă, întoarcerea căpşunarilor, măsuri legislative şi fiscale, o strategie diferită în educaţie sunt doar câteva dintre soluţiile propuse de angajatori pentru a atenua criza forţei de muncă cu care se luptă companiile. 


AUTO: Legătura dintre forfota de pe şantier şi vânzările dealerilor


LIDERI: Secretul cifrelor record de la BAT


MANAGEMENT: Retailerul de modă care a speculat criza în folosul său

 


IDEI DE AFACERI: Locuinţe de lux pentru fermierii viitorului


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-8-august-2016-15551914
15551914
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.