Această artistă din România a reuşit să aibă mai multe vizualizări pe YouTube decât Madonna sau Kanye West

Postat la 05 august 2016 1356 afişări

Această artistă din România a reuşit să aibă mai multe vizualizări pe YouTube decât Madonna sau Kanye West

Inna a devenit mai vizualizată decât Madonna sau Kanye West, stabilind un record în ceea ce priveşte vizualizările pe YouTube, dar şi numărul de fani pe Facebook. Potrivit managementul artistei, numărul de vizualizări de pe YouTube depăşeşte două miliarde, clasându-se pe locul 63 la categoria de artişti depăşind nume importante precum Pharell Williams, Kanye West, Ricky Martin, Red Hot Chili Peppers, Christina Aguilera, Lil Wayne, Madonna sau Justin Timberlake.

Canalul ei are în acest moment peste 2 milioane de abonaţi, pe Facebook, Inna are peste 12 milioane de fani, pe Twitter peste 1.1 milioane de followers şi 1.2 milioane de „urmăritori“ pe Instagram.

Totuşi românca mai are mult până la primul loc, care este deţinut de vedeta canadiană, Justin Bieber cu peste 12 miliarde de vizualizări, urmat de Rihanna şi Taylor Swift.

Cel mai recent clip lansat de Inna, intitulat "Heaven" a fost vizualizat deja de peste 15 milioane de ori pe YouTube.


Citeşte mai jos poveştile de succes ale românilor care fac bani din YouTube

Cum a ajuns un tânăr din Deva să fie mai popular decât Smiley. Aproape un milion de oameni s-au abonat la glumele lui

Şi-a transformat pasiunea pentru gătit într-o afacere de succes. Aproape 200.000 de oameni o urmăresc cum găteşte in fiecare zi

Povestea tinerilor din Cluj care au creat unul dintre cele mai populare seriale online din România

Cine sunt tinerii români cu spirit antreprenorial care au ales să facă business cu şi prin YouTube?

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.