Tineri manageri de top 2016: Mihaela Păun, vicepreşedinte de vânzări şi marketing pentru segmentul consumer Bitdefender

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 23 decembrie 2016 355 afişări

Tineri manageri de top 2016: Mihaela Păun, vicepreşedinte de vânzări şi marketing pentru segmentul consumer Bitdefender

37 DE ANI   /   VICEPREŞEDINTE DE VÂNZĂRI ŞI MARKETING PENTRU SEGMENTUL CONSUMER   /   BITDEFENDER

CIFRĂ DE AFACERI 2015 (Bitdefender SRL): 387 de milioane de lei

PROFIT NET 2015 (Bitdefender SRL): 57,6 milioane de lei

Mihaela Păun lucrează în Bitdefender din 2002 şi este unul dintre fondatorii departamentului de marketing digital al companiei şi coordonatorul vânzărilor online, principalul canal de distribuţie a soluţiilor de securitate pentru piaţa rezidenţială. În martie 2016 Mihaela Păun a fost promovată vicepreşedinte de vânzări şi marketing pentru segmentul consumatorilor casnici, după ce anterior a ocupat poziţia de global online business director.

Cu focus pe inovaţie la nivel comercial şi pe îmbinarea celor mai avansate tehnici de comunicare digitală, echipa Mihaelei Păun se va concentra pe extinderea businessului de consumer al Bitdefender pe noi pieţe, precum Olanda, Japonia sau Canada. De asemenea, va coordona implementarea strategiei globale pentru Bitdefender BOX, produs ce creează şi defineşte o nouă categorie în piaţă, aceea a soluţiilor integrate de securitate cibernetică pentru locuinţe. Din noua poziţie, ea va conduce o echipă de 50 de oameni de pe trei continente şi va gestiona un buget anual de câteva zeci de milioane de dolari.

„Bitdefender este una dintre puţinele companii de pe plan local unde echipele definesc şi implementează din România strategii de vânzări şi marketing pe plan internaţional. Obiectivul nostru este să consolidăm încrederea clienţilor în soluţiile consumer şi să creăm din Bitdefender BOX produsul fanion care protejează casele inteligente ale locuitorilor de pe mapamond“, spune Mihaela Păun. Sub conducerea ei, vânzările soluţiilor de securitate pentru utilizatori individuali şi familii au înregistrat creşteri de peste 30% în fiecare din ultimii cinci ani.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.