Coleto a semnat un parteneriat cu FashionUP

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 22 decembrie 2016 155 afişări

Coleto a semnat un parteneriat cu FashionUP

Coleto, parte a unui grup internaţional de curierat care operează în mai multe ţări europene încă din 1993, activează şi pe piaţa românească şi anunţă un parteneriat important cu FashionUP, unul dintre marii retaileri online de FashionUP.

În acest sens, din ianuarie 2017, Coleto începe un parteneriat cu binecunoscutul retailer online FashionUP. Clienţii magazinului au astfel oportunitatea de le fi livrate hainele şi accesoriile comandate online într-un mod sigur şi rapid către cel mai apropiat punct de lucru Coleto.

De acolo îl pot ridica oricând le este convenabil, fără a-şi mai planifica programul în funcţie de vizita curierului şi fără a plăti taxe suplimentare de depozitare. Mai mult, Coleto oferă opţiunea de a returna o parte din comandă, păstrând doar produsele dorite, dacă nu le mai doreşte pe toate sau vrea să comande ulterior altele online.

Punctele de lucru Coleto sunt proiectate în aşa fel încât fiecare client beneficiază de confort maxim atunci când îşi ridică pachetele sau coletele comandate sau chiar probează produsele pe care le-a comandat online. Cu o zonă de aşteptare primitoare, mobilată cu canapele şi scaune confortabile, şi cabine de probă exact ca într-un magazin adevărat, clienţii nu mai au grija comenzilor online de haine, încălţăminte şi accesorii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.