Ce averi au cei mai bogaţi fotbalişti care joacă în campionatul englez de fotbal

Autor: Florin Casota Postat la 22 decembrie 2016 550 afişări

Premiere League, campionatul englez de fotbal, este unul dintre cele mai competitive campionate din lume, dar şi unul dintre cele mai bogate. Echipe precum Manchester City sau Chelsea care dau sume uluitoare pentru transferurile jucătorilor şi plătesc salarii fabuloase. Aşadar era evident ca anumiţi jucători să strângă nişte averi impresionante. Ziarul Sunday Times a realizat lista celor mai bogaţi fotbalişti care joacă în Premiere League

5. Samir Nasri - 22 milioane de lire sterline. Deşi acesta a fost împrumutat de Manchester City la Sevilla, tânărul jucătorul încasează de la clubul englez 120.000 de lire pe săptămână.

4. Cesc Fabregas - 29 milioane de lire sterline. A început la Arsenal apoi a plecat la Barcelona după care s-a întors în Premiere League, dar la Chelsea. Câştigă 156.000 de lire săptămânal.

3. David Silva - 31 milioane de lire. Joacă la City încă din 2010 când s-a transferat de la Valencia. Acum câştigă 160.000 de lire pe săptămâna.

2. Sergio Aguero - 33 milioane de lire. Atacantul argentinian câştigă 220,000 de lire pe săptămână, iar din 2011 când s-a alăturat clubului Manchester City a înscris 152 de goluri.

1. Conduce detaşat Wayne Rooney cu o avere impresionantă de 88 de milioane de lire sterline. Căpitanul lui Manchester United a jucat doar în Anglia, mai întâi la Everton apoi la United, timp în care a devenit unul dintre cei mai celebraţi jucători de fotbal britanici.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.