Snapchat va începe difuzarea de programe de televiziune în 2017

Postat la 22 decembrie 2016 207 afişări

Snapchat va începe difuzarea de programe de televiziune în 2017

Grupul Disney ABC TV doreşte să lanseze pe 3 ianuarie un nou show online, care va fi distribuit exclusiv prin intermediul Snapchat. Acesta va purta numele „Watch Party: The Bachelor”. -story go4it.ro

Reţelele de socializare au început să se dezvolte în noi direcţii în 2016, cu transmisiuni live din partea televiziunilor pe Facebook şi ediţii speciale ale unor publicaţii pe Snapchat, însă în 2017 se pare că vom începe să primim programe de televiziune realizate special pentru acestea.

Facebook şi-a anunţat deja interesul pentru acest tip de conţinut, iar acum Snapchat şi Disney se pare că pregătesc emisiuni dedicate, primul fiind realizat în jurul emisiunii The Bachelor (ediţia americană a emisiunii Burlacul). Conform Variety, grupul Disney ABC TV doreşte să lanseze pe 3 ianuarie un nou show online, care va fi distribuit exclusiv prin intermediul Snapchat. Acesta va purta numele „Watch Party: The Bachelor” şi va include o analiză a episodului emisiunii The Bachelor din ziua respectivă, care va fi disponibilă pentru vizualizare timp de 24 de ore, asemeni oricărui alt tip de conţinut de pe Snapchat. Durata sa va fi destul de scurtă, de maximum 5 minute, fiind adaptată la modul de consum al conţinutului pe această reţea de socialializare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.