Mirela Brojban: lucrez într-un domeniu fascinant şi plin de provocări

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 15 octombrie 2015 439 afişări

Mirela Brojban: lucrez într-un domeniu fascinant şi plin de provocări

Responsabilitatea principală a Mirelei Brojban constă în dezvoltarea serviciilor logistice la nivel naţional, având competenţe decizionale şi de management în ce priveşte derularea operaţională, contractuală şi de calitate a proiectelor de soluţii logistice, competenţe de management de proiect pentru contractele de soluţii logistice implementate la nivel central şi regional şi competenţe decizionale cu privire la activitatea de logistică din filialele Gebruder Weiss România.

La nivel naţional, compania deţine opt filiale (două în apropiere de Bucureşti şi la Arad, Cluj, Bacău, Craiova, Sibiu, Constanţa) şi administrează trei depozite clasa A+, a căror suprafaţă totală este de aproape 30.000 mp, şi 23 microdepozite regionale. Divizia de care este responsabilă Mirela Brojban a înregistrat anul trecut o creştere a profitului net de aproximativ 20% faţă de buget.

Lucrează direct cu  nouă manageri şi patru coordonatori regionali de microdepozite; dizivia de soluţii logistice a Gebruder Weiss are aproximativ 300 de angajaţi. 

Cariera sa profesională este legată  aproape exclusiv de logistică, iar cea mai mare parte a carierei profesionale s-a desfăşurat în cadrul Gebruder Weiss, începând, din 2005, ca logistics assistant. După şase luni a ajuns să coordoneze activitatea şi angajaţii departamentului, având în subordine aproximativ 20 de angajaţi. În 2007 a devenit manager al departamentului de logistică, iar doi ani mai târziu a ocupat funcţia de manager al departamentului soluţii logistice (2009 - 2013). Din 2014 ocupă funcţia actuală.

Cel mai dificil moment din cariera sa a fost în 2009, când departamentul de logistică pe care îl conducea desfăşura activităţi în două locaţii diferite, iar în acelaşi an Gebruder Weiss a finalizat construcţia primului terminal logistic propriu, cu o suprafaţă de 10.500 mp. „Dificultatea momentului a fost dată de faptul că tocmai se semnase contractul cu un client din industria automotive, iar faza de implementare a noului proiect în noul terminal s-a suprapus cu faza de transfer al stocurilor clienţilor existenţi în celelalte două locaţii în care desfăşuram activităţi logistice. Vreme de două săptămâni a fost necesar să desfăşurăm activităţi, în trei depozite, simultan, fără a afecta activitatea şi calitatea serviciilor pentru clienţii existenţi, să facem relocarea stocurilor aflate în trei depozite diferite, având procese logistice complexe şi total diferite de cele existente.“ Pe termen lung, Mirela Brojban se vede activând tot în domeniul logisticii, despre care spune că  „îl consider fascinant şi plin de provocări

Urmărește Business Magazin

/lideri/mirela-brojban-lucrez-intr-un-domeniu-fascinant-si-plin-de-provocari-14829742
14829742
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.