Cele mai puternice femei din România: Valentina Mocanu, Angst

Autor: Anca Barbulescu Postat la 20 mai 2013 594 afişări

Valentina Mocanu are 275 de oameni în subordine şi este responsabilă de partea de producţie a grupului de firme Angst, de la recrutarea şi calificarea personalului şi până la crearea de noi produse şi reţete.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

Absolventă a Facultăţii de Zootehnie (1996) din cadrul Institutului Agronomic Ion Ionescu de la Brad (Iaşi) şi a masterului în Nutriţie şi Alimentaţie Animală (Iaşi, 1996-1997), Valentina Mocanu spune că evoluţia pe care a avut-o până acum nu o surprinde şi că dacă şi-ar fi încheiat educaţia câţiva ani mai târziu ar fi avut şansa unei cariere mai alerte. În perioada în care şi-a găsit prima slujbă, la Cris-Tim (1998), modalitatea de angajare era mult mai greoaie decât în prezent, când internetul, site-urile de recrutare şi adresele de mail oferta posibilitatea de a intra mult mai facil în contact cu un angajator. „Pe vremea aceea trebuia să cauţi la telefon persoana potrivită", îşi aminteşte Valentina Mocanu care a lucrat la Cris-Tim ca inginer tehnolog până în 2001.

A trebuit apoi să facă o alegere, pentru că Cris-Tim îşi muta fabrica de la Bucureşti la Filipeştii de Pădure, iar Valentina Mocanu a ales să rămână în Capitală. „Momentul în care a trebuit să aleg între Cris-Tim şi Angst (care îi oferea un loc de muncă în Bucureşti) a fost cel mai dificil moment din carieră."

I-ar fi plăcut să lucreze în cercetare la Universitate („am fost asistent vreme de câteva luni"), dar domeniul cercetării n-a fost şi nici acum nu este o prioritate în România, „iar în cadrul facultăţii nu aş fi putut avea o carieră plină de satisfacţii, aşa că am ales partea de producţie„. Cel mai frumos moment din carieră a fost cel în care i s-a oferit şansa să fie director de producţie (din 2006) la Angst, iar de atunci atribuţiile şi responsabilităţile pe care le are sunt complexe. Se ocupă de recrutarea şi calificarea personalului necesar în cele două fabrici Angst, coordonează crearea de noi produse şi reţete, de designul produselor, are în grijă toată partea de organizare şi logistica de producţie.


Cea mai bogată femeie din România

Cele mai puternice femei din România: Dorothy Constantin, High Fashion Concept (Victoria 46, Day & Night, Petit's, The Code)

Cele mai puternice femei din România: Ioana Lemnaru, Mercedes-Benz România

Cele mai puternice femei din România: Camelia Şucu, Class Living

Cele mai puternice femei din România: Irina Schrotter, Casa de modă Irina Schrotter

Cele mai puternice femei din România: Cristina Bâtlan, Musette


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-valentina-mocanu-angst-10888968
10888968
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.