Cele mai puternice femei din România: Ioana Lemnaru, Mercedes-Benz România

Autor: Razvan Muresan Postat la 18 martie 2013 3978 afişări

Ioana Lemnaru conduce divizia de vanuri a Mercedes-Benz România, cea care comercializează utilitarele de sub 3,5 tone.

Ioana Lemnaru lucrează de zece ani în companie şi este şi membru al consiliului director al filialei locale şi, deci, participă la luarea deciziilor. "Un moment dificil pe parcursul ascensiunii mele profesionale a fost momentul crizei, mai exact declinul pieţei în ultimul trimestru al anului 2008. Atunci, stocurile erau foarte mari, atât la noi, în calitate de importator, cât şi la dealeri", spune Ioana Lemnaru, care îşi aminteşte că a depăşit momentul prin adoptarea unor măsuri extreme, pe care înainte de acel moment nu şi-ar fi imaginat că le-ar putea pune vreodată în aplicare. Mărturiseşte că şi-a dorit să lucreze la bursă, poate chiar pe Wall Street, însă consideră că în România, în cadrul Mercedes-Benz, poate găsi satisfacţii la fel de mari.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

Pe termen lung, îşi doreşte să ocupe diferite funcţii în filialele Daimler din alte ţări, să acumuleze experienţă şi în alte arii de activitate, ca să-şi poată împlini visul de a prelua conducerea companiei locale.


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-ioana-lemnaru-mercedes-benz-romania-10674120
10674120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.