Cele mai puternice femei din România: Irina Schrotter, Casa de modă Irina Schrotter

Autor: Cristina Roşca Postat la 18 martie 2013 2172 afişări

Irina Schrotter, de profesie medic, şi-a început afacerea în domeniul modei în 1990, imediat după adoptarea legii privatizării.

A început să dezvolte brandul şi casa de modă Irina Schrotter atât pe plan local, cât şi pe peste hotare. Prima ieşire pe pieţele externe a avut loc în 1999, când a început să tatoneze piaţa americană. Ulterior s-a extins în 40 de ţări de pe patru continente. Cel mai recent proiect al creatoarei de modă în străinătate este deschiderea unui magazin propriu în cartierul Soho din New York.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

Este o încercare curajoasă a designerului Irina Schrotter, ale cărei creaţii se vindeau în magazine multibrand şi pe site-uri internaţionale de profil. New York este una dintre cele mai competitive pieţe de modă din lume. Irina Schrotter mai deţine un magazin propriu peste graniţele ţării în Lugano, Elveţia. Ea şi-a păstrat însă şi legătura cu piaţa locală, unde deţine magazine în Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Constanţa. Irina Schrotter are şi mai multe unităţi de producţie la Iaşi.


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-irina-schrotter-casa-de-moda-irina-schrotter-10674049
10674049
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.