Cele mai puternice femei din România: Eta Ştefan, Rompetrol Rafinare

Autor: Ioana Matei Postat la 20 mai 2013 505 afişări

După licenţă (1985) a fost repartizată la rafinăria Petromidia unde şi-a clădit cariera profesională începând de la nivelul de operator chimist în primul an de stagiu până la cel pe care îl ocupă în prezent - de director comercial.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

Eta Ştefan lucrează de peste 28 de ani în cadrul rafinăriei Petromidia. Eta Ştefan coordonează toată activitatea comercială a Petromidia şi Vega Rompetrol Rafinare, care au înregistrat în 2011 o cifră de afaceri de 4,1 miliarde dolari, în creştere cu 46% faţă de 2010 (2,8 miliarde dolari).

În 1985, rafinăria Petromidia vindea şi expedia lunar circa 70.000 tone produse petroliere, majoritar păcură. Acum rafinăria vinde şi expediază lunar de câteva ori mai mult. Rafinăria Petromidia trimite către punctul său de lucru, rafinăria Vega, semifabricate din care se obţin produse de nişă: hexan, solvenţi, white spirit, bitum, combustibili lichizi de încălzire, 30.000 de tone din aceste produse fiind vândute lunar. Prin Midia Terminal, rafinăria exportă circa 50% din producţie, exporturile focalizându-se pe bazinele Mării Negre şi Mării Mediterane.  Valoarea totală a exporturilor realizate de Rompetrol Rafinare (Rompetrol Rafinare – rafinăriile Petromidia şi Vega, Rompetrol Petrochemicals şi Rompetrol Gas) s-a majorat în 2011 cu peste 53% faţă de nivelul din 2010, până la 1,5 miliarde dolari.


Cea mai bogată femeie din România

Cele mai puternice femei din România: Dorothy Constantin, High Fashion Concept (Victoria 46, Day & Night, Petit's, The Code)

Cele mai puternice femei din România: Ioana Lemnaru, Mercedes-Benz România

Cele mai puternice femei din România: Camelia Şucu, Class Living

Cele mai puternice femei din România: Irina Schrotter, Casa de modă Irina Schrotter

Cele mai puternice femei din România: Cristina Bâtlan, Musette


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-eta-stefan-rompetrol-rafinare-10889211
10889211
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Universitatea Babeş-Bolyai a cumpărat cu 40 mil. lei hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca. O discuţie cu Dana Ciriperu, Ziarul Financiar şi Ioana Răduca, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.