A fost profesoară de limba română la un liceu din Bucureşti. Acum vinde evenimente de 18 milioane de euro la Business Travel

Autor: Razvan Muresan Postat la 06 august 2014 4593 afişări

A fost profesoară de limba română la un liceu din Bucureşti. Acum vinde evenimente de 18 milioane de euro la Business Travel

Roxana Ilinca este şefa vânzărilor companiei Business Travel, cu afaceri de 18 milioane de euro în 2013, în mare parte din organizarea de evenimente pentru clienţi corporate. Anterior a lucrat ca director de vânzări la hotelul Moxa din Bucureşti, unde a contribuit la poziţionarea pe piaţă a proiectului şi la dezvoltarea businessului încă de la lansare.

"Cea mai dificilă decizie de până acum a fost aceea de a renunţa la o carieră didactică.  A fost un moment greu, am trecut de la o profesie pentru care mă pregătisem ani de zile în mediul corporatist despre care nu ştiam nimic. Am fost trei ani profesor titular de limba română şi, deşi a fost o perioadă foarte frumoasă, am luat cu greu decizia de a trece în zona de business, radical diferită faţă de ceea ce înseamnă catedra", povesteşte Ilinca.

Spune că realizarea cea mai importantă din cariera sa este că a reuşit să obţină o creştere semnificativă de la an la an a cifrei de afaceri, în condiţiile în care Business Travel s-a ocupat până în 2008 exclusiv de emiterea de bilete de avion. "Avem o echipă capabilă să gândească un eveniment de la momentului prezentării conceptului şi până la organizarea efectivă a acestuia", spune Roxana Ilinca, care a organizat şi evenimente cu bugete de 170.000 de euro în 2013 pentru clienţi din industria farmaceutică. Peste cinci ani, se vede lucrând în cadrul companiei în postura de partener, continuând să dezvolte activitatea Business Travel.


Roxana Ilinca face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost inclusă în a noua ediţie a proiectului editorial al Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/a-fost-profesoara-de-limba-romana-la-un-liceu-din-bucuresti-acum-vinde-evenimente-de-18-milioane-de-euro-la-business-travel-13041913
13041913
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.