VLAD SEITAN

Postat la 24 aprilie 2007 1 afişăre

Companie: OMV Romania Mineraloel

Functie: Director de retail

Varsta: 30 de ani

Cifra afaceri 2005: 355 mil. euro

 

Vlad Seitan conduce extinderea si dezvoltarea retelei de benzinarii OMV pe care Petrom-OMV o detine in Romania, Bulgaria si Serbia. La 26 de ani, Seitan a fost trimis de compania austriaca in Serbia, cu un buget de de 24 de milioane de euro, pentru a construi o retea de benzinarii. In 2005 s-a intors in Romania, de unde conduce reteaua de benzinarii zonala OMV, care a fost cumparata anul trecut de Petrom-OMV.

 

Tineri: "Nu m-am gandit niciodata ca varsta este un criteriu pentru o pozitie de management, intotdeauna mi s-au parut mai importante experienta (care nu este neaparat un apanaj al varstei), profesionalismul si dedicarea".

 

El insusi: "Cel mai important este echilibrul pe care am reusit sa il ating intre viata profesionala si cea personala, sentimentul de implinire si cred ca asta nu are legatura cu varsta".

 

Balcani: "Se spune ca sunt «noua Europa» si pe buna dreptate; este o zona aflata intr-o dezvoltare accentuata, care ofera resurse inca neexploatate. Oamenii din aceasta regiune se diferentiaza de vest-europeni prin dorinta de a se realiza, creativitate, deschidere spre schimbare. Exista si neajunsuri ale spiritului balcanic, cum ar fi neasumarea responsabilitatii sau dificultatea de a urma o disciplina stricta".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VLAD SEITAN
/cover-story/vlad-seitan-1054266
1054266
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.