PROIECTE GTC IN ROMANIA

Postat la 11 septembrie 2007 1 afişăre

Globe Trade Center (GTC) este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Europa Centrala si de Est. Principalul actionar este o divizie a grupului Kardan, originar din Israel, care a mai controlat Omniasig (vanduta in 2005 grupului Vienna Insurance Group) si detine inca 50% din Omniasig Life, precum si firmele de servicii financiare TBI Leasing si TBI Credit.

 

BIROURI: GTC lucreaza acum la constructia unui complex de birouri in Piata Presei Libere - City Gate - si a unei cladiri de clasa B in Pipera.


REZIDENTIAL
: In Romania, GTC are in lucru ansambluri rezidentiale ce totalizeaza 370.000 mp. Doua dintre acestea sunt realizate in parteneriat cu un fond administrat de Deutsche Bank - Rose Garden (in zona Colentina) si Felicity (in Baneasa). Acestora li se adauga Jasmine Park si Green Dream, ambele situate in nordul Capitalei, plus inca un proiect din care GTC detine 66,7% langa Scoala Americana.


COMERCIAL
: GTC va incepe constructia unui mall de sase hectare - Galleria - in nordul Bucurestiului si lucreaza la un lant de centre comerciale de dimensiuni mai mici in orase din provincie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PROIECTE GTC IN ROMANIA
/cover-story/proiecte-gtc-in-romania-1055675
1055675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.