Agenda celor mai puternici CEO în 2013 - Stefanos Theocharopoulos, Romtelecom

Autor: Anca Barbulescu Postat la 01 martie 2013 74 afişări

Business Magazin a decis să-i întrebe pe conducătorii companiilor care sunt cele mai importante trei puncte de pe agenda lor de afaceri în acest an.

Anul acesta, Cosmote se înscrie în demersul de a susţine trecerea României către o economie digitală oferind servicii mobile de calitate care pot servi drept unelte ale viitorului pentru orice angajat performant sau utilizator de servicii de divertisment. Cu tehnologia 4G, serviciile de comunicaţii mobile vor deveni principalul vector al progresului în toate aspectele şi domeniile, facilitând relaţiile interumane şi consolidând legăturile de business. Romtelecom va continua procesul de transformare şi se va concentra mai departe pe îmbunătăţirea calităţii serviciilor. De asemenea, ne vom concentra eforturile pentru a creşte cota de piaţă pe segmentele de internet şi TV, oferind în continuare clienţilor noştri toate alternativele referitoare la utilizarea conţinutului. În ceea ce priveşte segmentul de business, cea mai mare provocare pentru noi este să identificăm soluţii pentru a susţine companiile în demersul lor de a-şi îmbunătăţi eficienţa. Şi, cel mai important, obiectivul meu este ca utilizatorii serviciilor Romtelecom şi Cosmote, în număr de 13 milioane, să fie fericiţi, iar acesta este probabil un scop ambiţios pentru un lider. Fericirea poate veni în multe forme: un serviciu bun, un timp de răspuns optim, o sumă constantă pe factură, o emisiune excelentă, un film de calitate sau, sumarizând toate acestea, sentimentul puternic că ai un furnizor de încredere pentru a fi legătura ta cu restul lumii.


Stefanos Theocharopoulos este CEO AL COSMOTE ROMÂNIA ŞI ROMTELECOM.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/agenda-celor-mai-puternici-ceo-in-2013-stefanos-theocharopoulos-romtelecom-10620784
10620784
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.