Agenda celor mai puternici CEO în 2013 - Severina Pascu, UPC România

Autor: Anca Barbulescu Postat la 05 martie 2013 119 afişări

Business Magazin a decis să-i întrebe pe conducătorii companiilor care sunt cele mai importante trei puncte de pe agenda lor de afaceri în acest an.

Agenda celor mai puternici CEO în 2013 - Severina Pascu, UPC România

Internetul este segmentul de piaţă cu cel mai mare potenţial de creştere. 2012 a însemnat lansarea serviciilor de internet de mare viteză, în 24 noi oraşe (acoperim aproximativ 90% din footprint). Pentru noi internetul este un segment cheie, iar în 2013 vom continua investiţiile pentru a lansa serviciile de internet 150 Mbs şi în alte oraşe. În prezent, serviciul Internet Fiber Power 150 Mbps este disponibil clienţilor din Bucureşti, Cluj Napoca, Ploieşti, Timişoara şi Sibiu. Obiectivul pentru 2013 este extinderea acestui serviciu la nivel naţional.

O altă zonă prioritară pentru noi în 2013 este reprezentată de serviciile premium. Estimez că televiziunea HD va câştiga tot mai mulţi adepţi în 2013 şi noi ne aşteptăm la dublarea vânzărilor de abonamente HD în acest an. UPC este operatorul care oferă cel mai mare număr de canale HD (18). De asemenea, suntem singurii care oferă conţinut 3D (avem acum 2 canale) şi grila cu cele mai multe canale documentare. În 2013, ne vom concentra pe interactivitate în zona de TV, pentru a ne consolida poziţia de lider în televiziune digitală 3D-HD şi vom completa oferta cu pachete noi de conţinut.

Aşadar, internetul si televiziunea digitală vor fi segmentele în care vom investi mai mult. Ne vom concentra pe o creştere organică, pe extinderea serviciilor în zonele unde suntem prezenţi.

În 2013, vom continua să investim în zona de customer experience. În anul 2012 am lansat conceptul de Casă Digitală, bazat pe 5 piloni - interactivitate, interconectivitate, flexibilitate, servicii adaptate fiecărui membru al familiei şi fiecărui spaţiu al casei. Ne dorim să avem toţi o atitudine pro-customer - să înţelegem perfect nevoile clienţilor, să gândim soluţii şi servicii potrivite, adaptate dorinţelor, să avem o abordare integrată şi o comunicare personalizată.


Severina Pascu este CEO al UPC România.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/agenda-celor-mai-puternici-ceo-in-2013-severina-pascu-upc-romania-10638507
10638507
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.