AFACERILE ROMSTAL

Postat la 17 iulie 2007 2 afişări

Grupul infiintat de italianul Enrico Perini are in prezent 9 firme, dupa ce a vandut anul trecut Romstal Leasing catre grupul financiar KBC.

 

Romstal Imex. Comerciantul de produse pentru instalatii sanitare are cea mai importanta pondere (aproape doua treimi) in cifra de afaceri care la nivel de grup a ajuns in 2006 la 200 mil. euro. Aproape o treime din veniturile companiei, infiintata in 1994, se datoreaza activitatilor de peste hotare, respectiv din Bulgaria si Ucraina.

 

Valrom Industrie. Este a doua firma ca marime din grup, a fost infiintata in 1996 si produce tevi si fitinguri din materiale plastice. Din 1999, compania a infiintat o retea proprie de desfacere, prin doua magazine in Bucuresti, in prezent lantul ajungand la circa 20 de spatii. Cifra de afaceri din 2005 a fost de aproape 39 de milioane de euro.

 

Valplast Industrie. Compania, infiintata in 2002, produce tevi si fitinguri din PVC pentru retele de canalizare, sisteme de drenaj si alte instalatii industriale.

 

Autoklass Center. Prezenta pe piata din 1996, compania ocupa locul al doilea pe piata dealerilor Mercedes din Romania si a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de aproximativ 16 milioane de euro. Compania este dealer pentru autovehiculele Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge si Daewoo, oferind si servicii de service.

 

Belform. Infiintata in 2004, firma are ca obiect de activitate productia de obiecte din acril si mobilier din lemn si metal pentru birou, magazine si expozitii. Cifra de afaceri previzionata pentru anul in curs este de 3,5-4 milioane de euro.

 

IOS Software Solutions. Infiintata in 2006, firma are ca activitate principala furnizarea de solutii IT si de management al companiilor, previziunile pentru anul in curs referindu-se la o cifra de afaceri de un milion de euro.

 

City Garden Distribution. Din 2000, firma este prezenta in comertul cu produse pentru amenajari interioare si exterioare. Cifra de afaceri previzionata pentru anul in curs este de circa doua milioane de euro.

 

Dezim si Center Service Instal. Firme ce se ocupa, in proportie de 80%, de servicii interne pentru grup. Dezim are activitati in domeniul imobiliar, iar Center Service Instal presteaza lucrari de service pentru echipamente de instalatii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AFACERILE ROMSTAL
/cover-story/afacerile-romstal-1055142
1055142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.